scheuren met de scootmobiel in lemelerveld

Dinsdag 25 augustus om 13.30 uur start de eerstvolgende scootmobieltocht vanaf Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Het is alweer het achtste jaar dat de werkgroep mantelzorg Lemelerveld met SWOL de scootmobieltochten voor scootmobielers en duofietsers/driewielers organiseert.

Mantelzorgers of bekenden kunnen meefietsen. Er is altijd begeleiding aanwezig die zelf meefietst en er is een auto die achter de groep rijdt om eventuele calamiteiten op te vangen. Dit keer wordt een pauze ingelast bij de Imminkhoeve in Lemele. Daar wordt een rondleiding verzorgd door een medewerker die tekst en uitleg geeft over wat mensen met een beperking kunnen verwachten wanneer zij er eens op uit willen voor een fijne vakantie.

Opgeven voor de scootmobieltocht kan bij het kantoor SWOL, via 0572-372882 of info@swolemelerveld.nl. Aanmelden kan tot vrijdag 21 augustus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.