salland natuur fair mooi schoon evenement

Op zondag 13 september vindt alweer de zeventiende editie plaats van de Salland Natuur Fair op het landgoed Groot Zwaaftink in Heeten. Een unieke en prachtige locatie waar deze dag bijna honderddertig standhouders je mee zullen nemen in hun passie voor ambacht, dier, natuur, jacht, voeding en streek. Om de natuur volledig in zijn waarde te laten, wil de organisatie het landgoed graag keurig netjes houden.

“Hierbij krijgen we dit jaar hulp van ROVA”, vertelt Rick Wijnberg namens de organisatie. “Zij voeren samen met de gemeente Raalte het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon, ter bestrijding van zwerfvuil. Zo komen er dit jaar op diverse plaatsen op het landgoed speciale afvalbakken te staan waarin plastic/blik/drankenkartons en restafval gescheiden worden. Zo werken we mee aan het schoonhouden van het landgoed en het scheiden van afval (want afval is grondstof). Ook is de bus van Mooi Schoon aanwezig met voorlichters. Hier kunnen kinderen een leerzaam en vooral heel leuk spel spelen op het gebied van afval. Kom ook je kennis testen!”

Wijnberg: “De Salland Natuur Fair juicht het toe dat we, naast onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om iets te betekenen voor de samenleving, ook op het gebied van afval het landgoed weer netjes achter mogen laten. We maken het onze bezoekers makkelijk door samen met ROVA voldoende afvalbakken te plaatsen. We mogen er van uit gaan dat ons publiek het ons andersom ook makkelijk maakt om er gebruik van te maken.”

Met dit initiatief heeft zowel de organisatie van de Salland Natuur Fair als ROVA een primeur in de gemeente Raalte. Nieuwsgierig? Kom op zondag 13 september naar de Salland Natuur Fair! Meer informatie en het volledige programma vind je op staging2.sallandnatuurfair.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.