roxanne en dre hazes naar diekdaegen

De vrijdagavond staat net als vorig jaar in het teken van de wat hardere muziekstijlen. “Omdat het vorig jaar meer dan een geslaagde avond was kunnen we niet anders dan er dit jaar weer een topartiest neer te zetten”, legt Jaap Doorgeest van Salland Catering uit.

The Darkraver, die op vrijdagavond een optreden verzorgt in de tent, is een bekende DJ op diverse festivals in zowel Nederland als in het buitenland. Zo stond hij op Sensation, Masters of Hardcore, Reverze, Complex, Q-Base, Decibel, Defqon1, Emporium en In Qontrol. Er is geen club, DJ booth, locatie, evenementenhal of grasveld waar hij niet zijn favoriete smaken early house, old school, early rave, hardstyle, jumpstyle en hardcore over het publiek losliet. Om de rest van de avond te voorzien van de juiste sfeer en dynamiek zal Total Tommy (Tom van Duuren) zorgen voor nog meer ‘vuurwerk’.

“Zoals elk jaar proberen we ons zelf weer te overtreffen dus ook dit jaar hebben we naast een goede line-up ook de tent weer volgepakt met licht- en geluidsapparatuur en special effects.

Het is niet de bedoeling dat we alles verklappen maar we hebben genoeg in petto voor deze avond”, aldus Jaap Doorgeest. De avond begint om 21.00 uur, de entree is gratis.

Zaterdag

Zaterdagavond is het de beurt aan top 100 band Crystal Dream. Het songmateriaal bestaat uit moderne pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers. Crystal Dream is een goed geoliede machine met een authentieke sound, die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. Aanvang is 21.00 uur. De entree bedraagt 8 euro.

Zondag

Zondagmiddag treedt de band Averell D op. Averell D is een energieke, enthousiaste pop-rock coverband uit Olst. Het repertoire bestaat uit bekende pop-rock covers uit de jaren 70 en 80 en de hedendaagse pop-rock muziek, met o.a. nummers van Anouk, Direct, Tina Turner, Kings of Leon, Herman Brood, Live, Pink, Kane, Melissa Etheridge, Bruce Springsteen. Vanaf 14.30 uur is het plein en de tap voor de feesttent geopend.

Een super gevarieerd repertoire wat perfect te combineren is met een lekker koud pilsje op het gezellige plein voor de tent. De Diekdaegen wordt afgesloten met een knallende feestavond met medewerking van Roxanne en Dre Hazes. Het duo is een gevestigde naam in het Nederlandse feest circuit. Ze zullen zowel nieuwe hits als de klassiekers van hun vader André zingen.

Ook komt Pascal Redeker een noot zingen. Hij is de laatste jaren een graag geziene gast op diverse evenementen en feesten. Onlangs deed hij nog mee aan het SBS6 programma ‘Bloed, zweet en tranen’. DJ Sander, inmiddels een van de resident DJ’s, zorgt dat het dorpsfeestweekend in stijl wordt afgesloten. Sander staat voor up-tempo knallers in combinatie met echte feestnummers. De entree is gratis!

Meer informatie kun je vinden op staging2.diekdaegen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.