rijdende keukens op stoppelhaene

Op Stöppelhaene-zaterdag wordt de Domineeskamp overreden door rijdende keukens. Eettentjes die zich verstopt hebben in rijdend materieel. Er is ook straattheater, muziek en kinderactiviteiten.

Eten is sfeer beleven zeggen ook de topkoks. Het eten kan lekker zijn, heel lekker zijn, maar als je het geserveerd krijgt op formicastoeltjes onder tl-verlichting zul je er niet van genieten.

De uitbaters van de rijdende keukens weten dat als geen ander. Zij hebben hun keuken in rijdend materieel gebouwd. Een oud Volkswagenbusje bijvoorbeeld van waaruit bratwurst verkocht wordt, of een rijdende ananas voor de lekkerste smoothies en een gezellig Fiatje voor typisch Italiaans ijs. Als je het zo leest is het al lekker! Kom je Stöppelhaene-zaterdag naar de Domineeskamp, dan loopt het water je in de mond.

De rijdende keukens komen niet alleen. Er is ook straattheater, gezellige muziek en veel te beleven voor kinderen. Met z’n allen toveren ze het hele feestterrein om in een gezellig sfeertje. Beetje eten, beetje drinken, beetje dagdromen, beetje terugdenken aan die mooie vakantie die je net achter de rug hebt, mooi man!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.