restantenweekend voor een appel en een ei

De ondernemers van Gastvrij Wijhe houden op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus weer het restantenweekend. Voor een appel en een ei kun je al de mooiste kleding krijgen.

Terug van vakantie en nog lekker profiteren van heel veel zomerkoopjes? Dat kan komend weekend in Gastvrij Wijhe. Alle deelnemende winkels aan het restantenweekend bieden hun laatste stuks aan ‘voor een prikkie’. Er mankeert niets aan deze artikelen maar zoeken met spoed een eigenaar zodat de winkels plaats kunnen maken voor de nieuwe najaarscollecties.

Om aan te geven dat deze artikelen heel goedkoop weggaan kunnen bij diverse winkels de klant(en) dit weekend een artikel kopen/ruilen voor een appel en een ei. Per winkel kan deze actie verschillen qua uitvoer, dus informeer in de betreffende winkel en vergeet u appel & ei niet! Wees er als eerste bij, dan is de kans dat u op deze ludieke wijze een product kunt bemachtigen het grootst.

Winkels die aan dit weekend meedoen zijn te herkennen aan de speciale poster.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.