renate wint bekijk het van zonnige zijde

De zomeractie ‘Bekijk het van de Zonnige Zijde’ bij Bloemen Korbeld in Raalte was een groot succes. Ruim vijfhonderd mensen hebben geraden welk bloemstuk van echte in plaats van zijdebloemen was gemaakt. Het juiste antwoord was bloemstuk 3. Renate Ruiterkamp is de gelukkige winnaar van een zijdebloemenabonnement ter waarde van 300 euro geworden.

“Iedereen is enthousiast gemaakt over de voordelen van zijdebloemen en hun abonnementen”, vertelt eigenaar Peter Veltmaat. Honderd klanten hebben aangegeven meer vrijblijvende informatie hierover te willen krijgen.”

De actie was een onderdeel van de verkiezing ‘Mijn Bloemist van het Jaar 2015-2016’. Er doen twintig bloemisten aan mee. De beste drie gaan door naar de finale. De volgende actie is tijdens de Stöppelhaene.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.