raaltenaar wint vakantiecheque bij profile

John Jongman uit Raalte is één van de twee gelukkige winnaars van de klantenactie ‘Jouw stem telt’ van Profile Car & Tyreservice. Jongman, berijder van Arval, ontving op 21 augustus een cheque voor een weekendje weg uit handen van Benno Klein Koerkamp van de vestiging in Raalte. Dit als dank voor deelname aan de actie in juli.

Bij de ‘Jouw stem telt’-actie wordt de klant gevraagd naar de mening over de service en diensten van Profile Car & Tyreservice. Deelnemers maken daarbij direct kans op leuke maandprijzen, in de vorm van het terugwinnen van het factuurbedrag of een cheque voor een weekendje weg ter waarde van 250 euro. Afgelopen maand schreven duizenden klanten zich in voor de nieuwe actie. Recent wijzigde Profile ook haar naam: Profile Tyrecenter heet nu Profile Car & Tyreservice.

“Wat een leuke verrassing! Ik krijg meteen zin om een leuke trip te boeken, dat ga ik binnenkort doen!”, zo was de eerste reactie van de heer Jongman. “Ik neem deze prijs natuurlijk graag in ontvangst.” Jongman wint de prijs naar aanleiding van de uitgevoerde werkzaamheden aan zijn leaseauto.

Enthousiaste reacties

Volgens Benno Klein Koerkamp, directeur van Profile Car & Tyreservice Raalte, reageren de klanten enthousiast op de actie. “Het terugwinnen van je factuurbedrag en het winnen van een vakantiecheque is een tastbaar iets. Het spreekt consumenten aan. Dat merken we op onze vestiging aan de balie. De actieflyers liggen altijd klaar voor iedere klant. Zo kan de actie nooit worden gemist. We wijzen de klanten altijd op de actie, maar velen vragen er zelf al naar.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.