Home / archiefcentraal / proef extra inrit parkeerplaats domineeskamp

proef extra inrit parkeerplaats domineeskamp

De gemeente Raalte gaat experimenteren met een extra inrit op het parkeerterrein Domineeskamp. De inrit wordt van eind augustus tot eind december opengesteld. Reden voor dit experiment is om verkeersopstoppingen op de Domineeskamp te vermijden.

Op het parkeerterrein Domineeskamp wordt geparkeerd met een parkeerschrijf. Regelmatig ontstaan verkeersopstoppingen op het parkeerterrein. Om deze ongewenste en onveilige situatie te verbeteren, experimenteert de gemeente met een extra inrit. De gewijzigde verkeerssituatie wordt kenbaar gemaakt door middel van een verkeersbord op locatie. Wanneer in de praktijk blijkt dat de openstelling niet leidt tot een verbetering van de verkeerssituatie, wordt de inrit weer afgesloten.

Aanleiding van dit experiment is een verzoek van een inwoner uit de gemeente. Dit experiment is een gezamenlijk besluit van gemeente Raalte en het Raalte Ondernemers Verbond.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.