ponys helemaal klaar voor jeu de pool

Wie de komende dagen Heeten binnenrijdt zal even raar opkijken. De vertrouwde pony’s hebben zich namelijk flink uitgedost. Reden: de mensen warm maken voor Jeu de Pool, aankomende zondag in Zwembad de Oase in Heeten.

Het zwembadfeest Jeu de Pool wordt op zondag 16 augustus georganiseerd in het zwembad ‘de Oase’ in Heeten. Het feest barst om 15.00 uur los en duurt tot 0.00 uur. Alle ingrediënten voor een geslaagde Poolparty zullen aanwezig zijn. Van een cocktailbar tot een zandstrand met palmbomen tot aan heerlijk verwarmt water! Dus heb je zin in een te gekke Poolparty? 16 augustus kun je volledig uit je plaat gaan bij Jeu De Pool in Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.