politie tevreden over stoppelhaene

De politie vervolgt: “Met steun van collega’s uit omliggende teams en collega’s uit de wijde regio hebben ook wij met plezier onze diensten gedraaid. De collega’s van ‘buiten’ lieten weten dat ze genoten hebben. Opmerkingen als ‘dit zien we bij ons in de stad niet gauw gebeuren’ werden veelvuldig gemaakt.

En natuurlijk zijn er wel wat kleine incidenten geweest, veelal veroorzaakt door types die hun al minimaal aanwezige hersencellen verdoven met sloten alcohol en ons bij het aanspreken op hun gedrag (lees bijvoorbeeld wildplassen) de huid volschelden. Vaak worden we uitgemaakt voor termen afkomstig uit de vrouwelijke anatomie of wenst men ons de meest vreselijke ziektes toe. Wij rekenen snel af met dit soort types zoals een aantal bezoekers heeft kunnen ervaren. Na een nachtje cel en een forse boete is het besef meestal terug en laten ze het hopelijk de volgende keer. Wij hebben er ons humeur er in ieder geval niet door laten bederven en relaxt meegedaan aan dit evenement.”

De conclusie van de politie: “Wij in Salland weten wel hoe we een feestje moeten bouwen. Wat ons betreft tot volgend jaar.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.