Home / archiefcentraal / ploeteren tijdens regenachtige farmstaclerun

ploeteren tijdens regenachtige farmstaclerun

Een groot aantal fanatiekelingen verschenen vandaag aan de start van de FarmstacleRun in Heino. De deelnemers wachtte onder druilerige weersomstandigheden een 7,5 kilometer lang parcours dwars door weilanden, bossen en sloten met ‘boer-gerelateerde’ obstakels.

Vogelverschrikkers, prikkeldraad en strobalen waren ingrediënten voor een fraaie loop. Onder de deelnemers was ook Erben Wennemars, die als eerste bij de waterbak arriveerde. Ide van den Enk zag haar kans schoon om de voormalig topschaatser op de gevoelige plaat vast te leggen. “Ik stond vooraan en kon bijgevoegde foto’s maken. Dat ik aan het einde eruit zag als een varken mag de pret niet drukken”, beschreef de fotografe haar situatie.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.