ploeteren tijdens regenachtige farmstaclerun

Een groot aantal fanatiekelingen verschenen vandaag aan de start van de FarmstacleRun in Heino. De deelnemers wachtte onder druilerige weersomstandigheden een 7,5 kilometer lang parcours dwars door weilanden, bossen en sloten met ‘boer-gerelateerde’ obstakels.

Vogelverschrikkers, prikkeldraad en strobalen waren ingrediënten voor een fraaie loop. Onder de deelnemers was ook Erben Wennemars, die als eerste bij de waterbak arriveerde. Ide van den Enk zag haar kans schoon om de voormalig topschaatser op de gevoelige plaat vast te leggen. “Ik stond vooraan en kon bijgevoegde foto’s maken. Dat ik aan het einde eruit zag als een varken mag de pret niet drukken”, beschreef de fotografe haar situatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.