pec zwolle voegt boban lazic aan selectie toe

Boban Lazic is vanaf nu officieel speler van PEC Zwolle. De rappe buitenspeler trainde al mee met de selectie vanaf de voorbereiding en heeft de technische staf genoeg overtuigd om in aanmerking te komen voor een dienstverband. De 21-jarige speler met de Bosnische nationaliteit kwam in het verleden uit voor Ajax en Olympiakos Pireaus uit Griekenland. Ook liep hij stage bij het Engelse Hull City. Speelminuten in de Eredivisie maakte hij tot op heden nog niet, wel stond hij tien keer aan de aftrap in de Jupiler League namens Jong Ajax.

Boban Lazic: ‘‘Ik ben blij met deze kans die PEC Zwolle mij biedt. Mijn eerste doel is weer helemaal wedstrijdfit raken en zo snel als mogelijk spelen voor de club. Uiteraard wil ik mijn debuut in de Eredivisie maken, daar werk ik elke dag hard voor. Het doet me goed dat ik bij PEC Zwolle aan een nieuw hoofdstuk uit mijn carrière kan beginnen’’.

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ’’Met Boban Lazic voegen we een ruwe diamant toe aan onze selectie. Deze speler kan goed voetballen, maar heeft door de nodige blessureproblematiek een tijdje stilgestaan in zijn ontwikkeling. Bij PEC Zwolle krijgt Lazic de gelegenheid om de draad weer op te pakken’’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.