pec zwolle is schenkeveld voorlopig kwijt

Bart Schenkeveld van PEC Zwolle is vermoedelijk langere tijd uit de roulatie. De centrumverdediger, die transfervrij overkwam van Heracles Almelo, hield een meniscusblessure over aan het uitduel tegen De Graafschap.

”Hij heeft last van zijn knie. Er wordt gekeken wat er moet gebeuren, maar een operatie lijkt logisch”, verklaarde trainer Ron Jans vrijdag. Tegen SC Cambuur maakte Schenkeveld als invaller zijn debuut en op de Vijverberg in Doetinchem begon hij in de basis.

Tegenover het wegvallen van Schenkeveld staat de terugkeer van Dirk Marcellis. Ook deze centrumverdediger kwam onlangs transfervrij naar Zwolle en raakte al snel geblesseerd. Hij is inmiddels weer speelklaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.