pec zwolle huurt voormalig supertalent

Ouasim Bouy speelt dit seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle. De 22-jarige middenvelder komt over van Juventus FC, dat hem in 2012 als groot talent overnam uit de jeugdopleiding van Ajax. Bij de Italiaanse grootmacht kwam het echter niet tot een doorbraak, de club verhuurde hem achtereenvolgens aan Brescia Calcio, HSV en Panathinaikos FC.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken met de komst van de middenvelder: “Ouasim is een talentvolle speler, die niet voor niets onder contract staat bij Juventus. Ron Jans en ik hebben hem woensdag nog aan het werk gezien in een vriendschappelijk duel. In deze wedstrijd maakte hij tevens een goede indruk. Het is mooi dat we na het vertrek van Ben Rienstra snel hebben kunnen schakelen. We zijn content dat Ouasim komend seizoen in het IJsseldelta stadion te bewonderen is.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.