pec zwolle heeft huurling dan eindelijk binnen

PEC Zwolle heeft de selectie versterkt met Gustavo Hebling. De middenvelder, die eerder deze zomer de overstap maakte van São Paulo naar Paris Saint Germain, en daar voor vijf seizoenen tekende, wordt voor twee seizoenen gehuurd van de Franse landskampioen. Hebling trainde al geruime tijd mee met de selectie van Ron Jans. Er wordt door de club hard gewerkt om zo spoedig mogelijk een werkvergunning te realiseren.

Technisch directeur Gerard Nijkamp over de komst van Hebling: “Het is erg mooi dat het is gelukt om een talent als Gustavo voor twee seizoenen naar PEC Zwolle te halen. In het verleden kwam Gustavo meerdere keren uit voor het Braziliaanse nationale elftal onder 17 en onder 19 jaar. Hij is een dynamische speler, die in Zwolle de tijd krijgt om zich aan te passen en volledig wedstrijdfit te worden. We zijn blij met zijn komst.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.