op zoek naar inbrekers dahliastraat

Voor zover bekend is er niets gestolen, wel spoten de mannen een vloeistof in het gezicht van de vrouw. Kort daarna zijn ze er vandoor gegaan in een auto. De vrouw heeft last van haar ogen, maar is verder ongedeerd.

De politie is op zoek naar de verdachten. Vermoedelijk gaat het om twee getinte mannen. He je iets gezien of gehoord dat kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie. Dat geldt ook voor mensen die rond 12.15 uur in de omgeving van de Dahliastraat een auto met grote snelheid hebben zien rijden. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900 8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.