Home / archiefcentraal / ook extra maatregelen bij jumbo raalte

ook extra maatregelen bij jumbo raalte

Ook de Jumbo in Raalte moet extra maatregelen nemen naar aanleiding van incidenten met explosieven bij vestigingen in Groningen en Zwolle. Wat die extra maatregelen precies zijn, mogen de bedrijfsleiders van de Raalter vestigingen niet zeggen van het hoofdkantoor.

Begin mei werd er een explosief gevonden bij een Jumbo in Groningen. In Zwolle kwam een verjaardagskaart binnen die een explosieve poeder bevatte. Donderdagochtend maakte de politie bekend dat de persoon die achter de incidenten bij Jumbo-supermarkten in Groningen zit, de keten afperst en bitcoins eist.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.