ook extra maatregelen bij jumbo raalte

Ook de Jumbo in Raalte moet extra maatregelen nemen naar aanleiding van incidenten met explosieven bij vestigingen in Groningen en Zwolle. Wat die extra maatregelen precies zijn, mogen de bedrijfsleiders van de Raalter vestigingen niet zeggen van het hoofdkantoor.

Begin mei werd er een explosief gevonden bij een Jumbo in Groningen. In Zwolle kwam een verjaardagskaart binnen die een explosieve poeder bevatte. Donderdagochtend maakte de politie bekend dat de persoon die achter de incidenten bij Jumbo-supermarkten in Groningen zit, de keten afperst en bitcoins eist.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.