Home / archiefcentraal / normaal ook op grote schermen

normaal ook op grote schermen

“De organisatie verwacht dat het ook dit jaar weer gezellig druk zal worden”, schrijft het Stöppelhaenebestuur, zichzelf vermoedelijk ook wel realiserend dat dat een understatement is, want is het wel de laatste keer dat Normaal komt spelen op het Stöpppelveld. Een eind van een korte traditie, ze stonden er al vier jaar.

In de wandelgangen wordt gezegd dat de eerste høkers al wel om 9.00 uur op het terrein rond zouden kunnen hangen, bang om een mooi plaatsje te missen. Nou, die komen bedrogen uit. Want pas vanaf 12.00 uur is het terrein geopend voor bezoekers van het Normaal-optreden. Om 13.00 uur begint het voorprogramma met het duo Poor John en om 14.30 uur zal de haan het startsignaal van Normaal klinken. De PPM band zal de 64e editie van Stöppelhaene op het Stöppelveld afsluiten.

Om het verkeer in goede banen te leiden verwijzen verkeersregelaars en bewegwijzering automobilisten naar het bedrijventerrein, op korte loopafstand van het centrum, om daar te parkeren.

Overigens is er zondagmiddag meer dan Normaal, dus je hoeft er niet om thuis te blijven. Zo is er eveneens het evenement Culinair Outdoor. Genieten van exotische hapjes, een drankje en het muziekprogramma van het Stöppelveld.

Het zondagprogramma start om 10.00 uur met een Oecumenische Stöppelhaene viering in de Sallandse Herberg. Om 11.00 uur opent de Plaskerk de expositie “Oud Raalte & Oogstgave in Beeld”. De praalwagens zijn gelijktijdig te bezichtigen in de tent op de Domineeskamp. Evenals de straat- en gevelversieringen (route via www.stoppelhaene.nl). Om 12.00 uur start de kermis, de expositie in het Annahuis en gaat het festivalterrein open.

In het verdere centrum van Raalte is er tevens een gezellig programma voor jong en oud. Zo zijn er optredens van diverse artiesten op een aantal podia bij de horeca in het centrum. En op de Grote Markt zijn er leuke kinderattracties. Kortom genoeg reden om zondagmiddag 30 augustus naar Stöppelhaene in Raalte te komen.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.