normaal krijgt eigen bank aangeboden

‘øzen’ gebruikt Normaal zelf ook in het nummer ‘Noar het café’: Mar as ie dan in het café zit, det is ja weinig better, dan øzen bie een boer’

Salland Centraal zette de actie ‘wat vind jij Normaal’ op bij het begin van de veldtocht van Normaal. Een verslaggever van Radio1 vroeg aan Bennie Jolink wat hij zelf nu eigenlijk Normaal vond: “Dat is een verdomd moeilijke vraag”, was zijn antwoord, waarop Salland Centraal, in overleg met de Stöppelhaene en samen met de SNS-bank de actie ‘wat vind jij Normaal’ opzette.

Een kleine vijftig reacties kwamen er op binnen. De bank werd uitverkoren om aan te bieden. Harrie Kiekebosch en Bert Bourgonje boden de bank aan, die na de Stöppelhaene in het centrum van Raalte komt te staan, op de Domineeskamp, aan de achterkrant van het Annahuis.

Komende week worden alle andere inzendingen via de stie en het facebookkanaal van Salland Centraal gepubliceerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.