nijhof groep introduceert salland installatieservice

De Nijhof Groep introduceert een gezamenlijke serviceafdeling voor zijn drie installatiebedrijven. Sinds 17 augustus vormen de installatiebedrijven Nijhof Broekland, Willemsen Heino en Habel-Logt Olst het gezamenlijke Salland Installatieservice.

Dit bedrijf is als onderdeel van de Nijhof Groep verantwoordelijk voor de service in de regio Salland.

Robert Vloedgraven, hoofd service van Salland Installatieservice: “Al geruime tijd was er een samenwerking vanuit service en onderhoud tussen de drie verschillende bedrijven van de Nijhof Groep. We hebben met Salland Installatieservice gekozen voor een centrale installatieservice. Zo werken we efficiënter en voegen we kennis en kunde samen”.

Behalve de samenvoeging van de serviceafdelingen van de drie verschillende bedrijven, verandert er voor de klanten niets. Met Salland Installatieservice is de Nijhof Groep in staat om, onder een nieuwe naam, dezelfde service te bieden met de gezamenlijke kennis van de verschillende servicemonteurs.

Om de lancering van Salland Installatieservice samen met zijn klanten te vieren, komt het bedrijf met een unieke actie. Klanten die hun CV ketel in de periode tussen 1 augustus en 31 oktober laten vervangen,

maken kans op een gratis CV ketel. De oudste nog werkende CV ketel die in deze periode wordt vervangen, maakt plaats voor een gratis nieuw exemplaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.