nieuwe winkel inmind open tijdens slotverkoop

Hoewel de winkel officieel pas op 20, 21 en 22 augustus open dagen houdt, kun je tijdens de Slotverkoop in het centrum van Raalte op 14 augustus al een kijkje nemen in de gloednieuwe winkel van Inmind. In de nieuwe winkel, tussen Knock Knock Jeansstore en Ter Haar mode, aan de Marktstraat is de afgelopen weken keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Een prachtige, ruim opgezette winkel, compleet met beamer, een koffiehoek met luxe stoelen en een eigen plekje met een beeldscherm om de kids te vermaken.

“Ik heb superveel zin om de winkel te openen voor de klanten”, zegt eigenaresse Ellen ter Haar enthousiast. “De winkel wordt een nog betere versie van de huidige. Het is heel erg ruim en overzichtelijk, er is veel licht en het oogt allemaal wat knusser. De winkel is in een compleet nieuw jasje gestoken, helemaal van deze tijd. Er staan prachtige spiegels en paspoppen, de rekken en muren zijn mooi en er zit een gloednieuwe, eikenhouten trap in. En voor de klanten die moeite hebben met traplopen, is er zelfs bij de kassa een ruim pashok.”

Doordat de winkel straks onder één dak zit met Ter Haar en Knock Knock, kunnen klanten eenvoudig van de mannenmode naar de vrouwenmode. De nieuwe winkel biedt meer ruimte om de klant te kunnen bedienen met een nog ruimer assortiment. Naast G-Star, DEPT, maar ook Nikkie en Supertrash, hangen er straks ook nog nieuwe merken in de rekken. “De service blijft zoals je gewend bent van ons, net als het team. Wij willen dat de klanten zich prettig voelen in de winkel.”

De verhuizing leeft niet alleen bij het personeel en de familie Ter Haar (zelfs Ellens dochters willen graag helpen met de verhuizing). Ook de vaste klanten kunnen niet wachten. “De betrokkenheid is heel erg groot. Iedereen is heel erg benieuwd en er wordt ook geregeld gevraagd naar de nieuwe winkel, dus dat belooft nog wat voor de opening.” De eerste reacties van vriendinnen en bekenden van Ellen die al wel stiekem mochten kijken zijn laaiend enthousiast. “Iedereen vindt het echt heel gaaf geworden. De winkel is vernieuwend voor Raalte en past helemaal in deze tijd. We hopen hiermee ook nog meer klanten naar het gezellige centrum van Raalte te trekken.”

Voordat de winkel open gaat is er nog het nodige werk te verrichten. Op de foto zie je alvast een voorproefje van hoe de winkel er uit komt te zien. Op 14 augustus is de winkel helemaal ‘aangekleed’ en kun je het eindresultaat van de ‘nieuwe’ Inmind zien.

Alles over de slotverkoop vind je in de speciale Slotverkoopkrant, deze week in Salland Centraal. Gemist of liever digitaal? hier vind je de hele krant.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.