nieuwe tribune in spelzaal t as spel is klaar

Zaterdag heeft het bestuur van stichting ’t As-spel de nieuwe tribune officieel overgedragen aan het bestuur van volleybalvereniging Vocluma. Door het overhandigen van een sleutel is daarmee de tribune in gebruik genomen.

Op de openingsdag van het seizoen 2015-2016 van Vocluma nam het publiek erop plaats om naar de volleybal-clinic en de eerstedivisiewedstrijd tussen SVS heren 1 tegen Landstede heren 2 te kijken. Vanaf nu is het de bedoeling dat publiek plaatsneemt op de tribune en niet meer op de banken in de zaal. Alleen spelers en trainers mogen de zaal nog betreden (met het juiste schoeisel).

.

Het publiek kan de tribune bereiken via de kantine. Buiten openingstijden van de kantine kan dat via de hoofdingang. Bezoekers worden verzocht geen glaswerk of etenswaren vanuit de kantine mee te nemen op de tribune. Dit in verband met veiligheid en hygiëne.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.