Home / archiefcentraal / nieuwe tribune in spelzaal t as spel is klaar

nieuwe tribune in spelzaal t as spel is klaar

Zaterdag heeft het bestuur van stichting ’t As-spel de nieuwe tribune officieel overgedragen aan het bestuur van volleybalvereniging Vocluma. Door het overhandigen van een sleutel is daarmee de tribune in gebruik genomen.

Op de openingsdag van het seizoen 2015-2016 van Vocluma nam het publiek erop plaats om naar de volleybal-clinic en de eerstedivisiewedstrijd tussen SVS heren 1 tegen Landstede heren 2 te kijken. Vanaf nu is het de bedoeling dat publiek plaatsneemt op de tribune en niet meer op de banken in de zaal. Alleen spelers en trainers mogen de zaal nog betreden (met het juiste schoeisel).

.

Het publiek kan de tribune bereiken via de kantine. Buiten openingstijden van de kantine kan dat via de hoofdingang. Bezoekers worden verzocht geen glaswerk of etenswaren vanuit de kantine mee te nemen op de tribune. Dit in verband met veiligheid en hygiëne.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.