Home / archiefcentraal / nieuwe kaart sushirestaurant blue sakura

nieuwe kaart sushirestaurant blue sakura

Sinds anderhalf jaar hebben al veel mensen dit bijzondere restaurant in de Bethlehemskerk in Zwolle weten te vinden. Hier kun je genieten van een ‘All you can eat’-menu, bestaande uit sushi en andere Japanse gerechten. Gebaseerd op de behoefte van de gasten is de menukaart vernieuwd en uitgebreid.

Blue Sakura is gevestigd in een prachtige locatie en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De koks hebben jarenlange ervaring in de Japanse keuken en werken uitsluitend met producten die dagelijks vers worden aangeleverd door zorgvuldig uitgezochte leveranciers. Het ‘All you can eat’-concept bevat gerechten die bestaan uit kleine porties, zodat men uitgebreid van de Japanse keuken kan proeven. Naast de overheerlijke sushi, salades, Japanse soepen, vlees- en visgerechten, is de nieuwe kaart uitgebreid met gerechten als spare ribs, gefrituurde groenten, lams rack, zalm en verschillende soorten desserts.

Voor meer informatie kun je kijken op www.bluesakura.nl

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.