nieuwe eigenaar joop elders sanitair

Michel Trip en Robert Vloon zijn de nieuwe eigenaar van Joop Elders Sanitair aan de Boeierstraat in Raalte. Voormalig eigenaar Erik Schut gaat zich toeleggen op het zakelijke sanitair. Trip en Vloon maken een vliegende start met een showroom die in de bouwvakvakantie up to date gemaakt is met vier nieuwe opstellingen.

In 1997 is Joop Elders Sanitair aan de Nieuwstraat 2 begonnen met een sanitair- en tegelshowroom. Erik Schut is toen door Joop Elders aangetrokken om dit op te bouwen als extra tak naast het bestaande installatiebedrijf. Al snel werd aan de Nieuwstraat de eerste verdieping er als showroom bij aangetrokken. Door de steeds toenemende vraag verhuisde Joop Elders Sanitair in 2005 vanuit het centrum van Raalte naar een geheel nieuwe showroom aan de Boeierstraat 4.

Terugkijkend zegt Schut: “Op het industrieterrein De Zegge beschikken we over een toonzaal van 1200 vierkante meter over twee etages. Voordeel van vestiging op het industrieterrein is de goede bereikbaarheid en prima parkeergelegenheid. Daardoor hebben we door de jaren heen ook een steeds grotere regionale functie gekregen. Klanten uit de wijde omtrek weten ons te vinden en weten onze manier van werken te waarderen.”

De nieuwe eigenaren Trip (hij werkt al negen jaar Joop Elders Sanitair) en Vloon: “Het ontzorgen van de particuliere klant is nog steeds de kern van ons werk, zowel in de verbouw als de nieuwbouw. Alle werkzaamheden die nodig zijn voor het realiseren van een nieuwe badkamer hebben we allemaal onder één dak. Je hebt het dan over het werk vanaf de sloop van het oude sanitair tot en met het plaatsen van een nieuw plafond boven het mooie nieuwe sanitair en tegels. De klant heeft dus maar één aanspreekpunt. Dat werkt zeer goed op alle fronten omdat we de klant en zijn wensen vanaf het moment dat hij bij ons binnen komt op alle vlakken tot in detail leren kennen.”

“Uiteraard is de toonzaal volledig up to date, in de bouwvak hebben we al weer vier complete nieuwe opstellingen gerealiseerd. En er zijn plannen om het assortiment verder uit te bouwen in de nabije toekomst, hierover zullen we de consument zeker tijdig van op de hoogte stellen”, aldus de enthousiaste Michel Trip en Robert Vloon. “Kom dus vooral inspiratie opdoen voor een nieuwe badkamer aan de Boeierstraat 4 te Raalte. Ons nieuwe 100 pagina’s dikke ‘Joop Elders Sanitair inspiratieboek’ ligt voor u klaar. Ons team heet u van harte welkom!”

Erik Schut gaat zich in de toekomst bezig houden met de zakelijke sanitair klanten. Dit houdt in dat je veel onderweg bent waardoor het lastiger wordt om betrokken te zijn bij het werk in de toonzaal. Uiteindelijk is dat de reden geweest de zaak over te dragen, zodat het gewoon doorloopt zoals het in de loop van de jaren is opgebouwd. Dat houdt ook in dat er qua personele bezetting niets verandert.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.