Home / archiefcentraal / nieuwe buurtbussen voor wijhe raalte

nieuwe buurtbussen voor wijhe raalte

Syntus heeft woensdag de sleutels van 35 spiksplinternieuwe buurtbussen feestelijk uitgereikt aan de buurtbusverenigingen op de Veluwe en in Midden-Overijssel. Ook de buurtbus Wijhe-Raalte is voorzien van twee nieuwe bussen. Een bijzonder moment, want nooit eerder werden zoveel nieuwe buurtbussen tegelijkertijd aan deze buurtbusverenigingen overhandigd.

De nieuwe buurtbussen zijn van het type Mercedes Sprinter. De keuze voor dit type buurtbus is samen met vertegenwoordigers van de verschillende buurtbusverenigingen gemaakt. Syntus heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en heeft, om grote gebreken te voorkomen, besloten alle buurtbussen in Midden-Overijssel en op de Veluwe tegelijkertijd te vervangen.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.