nieuwbouwwijk lberg wil eigen speelplek

En dan zijn er nog 24 huizen te realiseren. De speeltuin is hier niet op afgestemd.

Meerdere verzoeken aan de gemeente vanuit de buurt liepen op niets uit. Daarom is er besloten een ‘Motie vreemd aan de orde’ voor te bereiden die de gemeenteraad zo over kan nemen om deze wijk voor jonge gezinnen aantrekkelijker te maken en te houden. Inmiddels staat de straatversiering en komen de straatgenoten hun handtekening plaatsen.

Borgwijk hoopt uiteraard dat de gemeente het niet zo ver laat komen dat de politiek (gemeenteraad) het College van Burgemeester en Wethouders via een door de wijk voorbereide motie aangezet moet worden tot gunning van wat extra speelplezier voor de kleintjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.