nieuw lid raad van toezicht hoftheater

De vijfkoppige Raad van Toezicht van het HOFtheater heeft afgelopen woensdag afscheid genomen van haar lid Mai van Gaal. Hij is vervangen door Janine Noordhuis.

Mai van Gaal is vanaf 2008, het begin van de nieuwe organisatiestructuur, lid geweest van de Raad van Toezicht. Met zijn grote staat van dienst in de Raalter samenleving, onder andere als fractievoorzitter van het CDA, is hij van grote waarde geweest voor het HOFtheater en directeur Jos van den Born bij de ontwikkeling tot een professionele brede cultuurorganisatie.

In zijn plaats is na een openbare solliciatieprocedure Janine Noordhuis benoemd. Noordhuis is 44 jaar, woonachtig in Zwolle en is werkzaam als manager P&O bij het Zorgspectrum het Zand in Zwolle. Ze heeft een brede ervaring op gebied van Personeel en Organisatie en is organisatie adviseur geweest van diverse non-profitorganisaties waaronder Dimence, voorheen Zwolse Poort.

Vooral omdat het HOFtheater voor een belangrijk deel werkt met vrijwilligers en die vrijwilligers ook een goede werkplek wil bieden en daarnaast de talenten van de medewerkers en vrijwilligers optimaal wil benutten, is de organisatie erg blij met de ervaringen en kwaliteiten van Janine.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.