moeder en dochter halen samen zwemdiploma

Bij zwembad Tijenraan werden afgelopen zaterdag in een bijzondere setting twee zemdiploma’s (A) uitgereikt. Xi Ling Cai, één van de aanwezige moeders, kreeg namelijk op het zelfde moment als haar dochter deze diploma. Aangezien mama van niks wist, was het een leuke verrassing.

Cai deed mee met de zwemles voor volwassenen bij Tijenraan en was zaterdag voor het diplomazwemmen van haar dochter Alina Chen meegekomen naar het Raalter zwembad. Aangezien het afzwemmen bij zwembad Tijenraan altijd gebeurt samen met de vaders en moeders van de kinderen, deed zij samen met haar dochter mee met alle onderdelen van het diplomazwemmen. Niet wetende dat de zweminstructeurs van Tijenraan haar ook beoordeelden.

Bij het uitreiken van de diploma’s was zij dan ook met stomheid geslagen, toen zweminstructrice Dinie Overmars van Sportbedrijf Raalte haar als eerste naar voren riep. “Wij vonden het een mooie gelegenheid om mevrouw Cai op deze manier te verrassen”, aldus de badjuf. Trots nam mevrouw Cai haar diploma in ontvangst en met een grote glimlach op haar gezicht ging zij samen met haar dochter naar huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.