mees kappert av salland wint zilveren plak

Mees Kappert van AV Salland heeft afgelopen weekend een zilveren medaille gewonnen tijdens de nationale D-spelen op het onderdeel hordelopen. In het Olympisch Stadion van Amsterdam moest hij het opnemen tegen 40 mede-hordenlopers.

De serie was een zeer makkelijke prooi voor Mees, die niet voluit hoefde te gaan om de eerste plek te pakken. Tijdens de halve finale deed hij er een stapje bij en wist hij zijn race ook weer te winnen. De finale aan het eind van de dag moest de medailles verdelen en Mees wist zichzelf nogmaals te verbeteren tot een tijd van 12,42 seconden. Een tijd die meer dan genoeg was voor de tweede plek.

Na het winnen van het Gelders/Overijssels kampioenschap meerkamp eerder dit jaar, laat hij zien ook op de individuele nummers op het allerhoogste niveau mee te kunnen doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.