maak kennis met hof jeugdtheaterschool

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en ben je geïnteresseerd in theater, musical en podium? Dan zijn de lessen van de HOF-Jeugdtheaterschool Raalte misschien wel wat voor jou. Ze gaan in september weer van start. De lessen zijn bestemd voor alle jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, te zingen en te dansen en die niet bang zijn om op een podium te staan. Woensdag 16 september is er een gratis proefles.

In 24 wekelijkse lessen van anderhalf uur wordt een complete musical ingestudeerd onder leiding van ervaren docenten die weten waar ze het over hebben. Er wordt gewerkt met een speciaal geschreven script. Kinderen hebben niet alleen een belangrijke rol op het podium, maar ook tijdens de lessen: denk mee over de rolverdeling, verdiep je in je karakter en bouw samen aan het eindresultaat. Natuurlijk sluit je het lesseizoen af met een spetterende voorstelling, die je speelt voor publiek.

Opgeven voor de gratis proefles op woensdag 16 september kan via staging2.hofjeugdtheaterschool.nl Daar staat ook alle overige informatie over lestijden, de musical en de kosten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.