luttenbergs feest wil spandoek graag terug

Het spandoek werd tijdens het Luttenbergs Feest gestolen. ‘‘Tot op heden hebben we ons spandoek nog niet terug gezien. Maria heeft vanuit haar grot wel gezien wie hem mee heeft genomen. Ben je de persoon of ken je de persoon die nu een dondersmooi Luttenbergs Feest spandoek thuis heeft han-gen? Maria knijpt vast een oogje toe wanneer je het spandoek bij haar terug komt brengen. Leg het spandoek in de grot of breng het terug bij café de Schoenmaker of Spoolder. Inleveren bij een be-stuurslid mag natuurlijk ook. Kom het doek nu inleveren en we praten nergens over!

Wil je het spandoek niet terugbrengen en thuis laten hangen? Weet dan dat we als bestuur samen met onze vrijwilligers elk jaar ons stinkende best doen om een mooi feest te organiseren waarbij elke euro telt!’’

Dat is nog eens een mooie manier op je gestolen goed terug te krijgen. We hopen met het bestuur van het Luttenberg Feest mee dat degene die het spandoek nu in zijn bezit heeft, hem netjes terug zal brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.