Home / archiefcentraal / losgaan in een kerk tijdens stoppelhaene

losgaan in een kerk tijdens stoppelhaene

Zoals dat hoort bij een ‘stille disco’ krijgen bezoekers bij het betreden van de kerk een koptelefoon. Er is vervolgens keuze uit twee verschillende muziekstijlen. Iedereen met een koptelefoon kan zelf kiezen naar welke stijl hij of zij op dat moment luistert.

De opblaasbare kerk zal flink opvallen, de toren is namelijk liefst 12 meter hoog. Hij staat op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond op de parkeerplaats naast het café. Overdag kunnen kinderen de kerk in, waar dan een opblaasbare springkussen staat.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.