livera en hip fashion 4e generatie achter kassa

Het begon allemaal in 1920 met een dameskledingwinkel en bijna honderd jaar later is de familie Meijer-De Groot niet meer weg te denken uit het centrum van Raalte. In de winkels Livera Raalte en Hip Fashion, aan de Herenstraat 9-11, staat inmiddels alweer de vierde generatie achter de kassa. En de nieuwste generatie helpt de klanten met exact dezelfde liefde en passie als hun ouders, opa’s en oma’s en overgrootouders. “Dat is ook de reden dat wij het al zo lang volhouden”, vertelt eigenaresse Erika de Groot. “Die passie, en natuurlijk ook de kennis, moet je hebben. Alleen zo kun je je onderscheiden.”

Geregeld staat de enthousiaste Erika de Groot samen met haar dochters Magda en Eleen Meijer in de winkel. “Moeder-dochter-dag noemen we dat altijd. De klanten vinden het ook prachtig dat alweer de vierde generatie rondloopt in de winkel.” Magda: “Klanten vragen vaak of eigenaresse Erika de Groot ook aanwezig is, omdat ze het leuk vinden om geholpen te worden door iemand van de familie Meijer-De Groot. Maar wanneer ze dan horen dat ik een dochter ben, dan vinden ze dat erg leuk om te horen.”

Dat de familie het al bijna honderd jaar met succes volhoudt in het centrum van Raalte is geen geluk. Erika: “Wij werken keihard en blijven ons altijd verbeteren. We willen het onze klanten naar hun zin maken. Het is fantastisch om te zien als er weer een klant blij de winkel uit loopt. Daar doe je het allemaal voor. Wij houden allemaal erg van mode en lingerie en onze missie is om elke klant te laten stralen. Nagenoeg elke dag krijgen wij nieuwe collectie binnen, dus stap vooral vaak binnen om te kijken wat er nieuw is.”

Alles over de slotverkoop vind je in de speciale Slotverkoopkrant, deze week in Salland Centraal. Gemist of liever digitaal? hier vind je de hele krant.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.