live streaming vanaf sallandse cabaretavond

De uitverkochte Sallandse Cabaretavond is woensdag 26 augustus live te volgen. Op staging2.stoppelhaene.nl staat een link naar de live registratie via Youtube. Ook wordt de Sallandse cabaretavond live uitgezonden op RTV Raalte. Deze uitzending begint om 19.00 uur met een sfeerimpressie en interviews vanuit de feesttent en vanaf half acht is het programma live te volgen.

De avond was vorige week al compleet uitverkocht, maar is nu toch ook te volgen voor degenen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen door streaming vanuit de Sallandse Herberg. De online uitzending is samen met de Stöppelhaene een initiatief van het Raaltese bedrijf Grote Schaarsberg Audio Visueel die tijdens de rest van het evenement ook de beelden op de schermen verzorgd.

Op de cabaretavond zijn te zien: Herman Tutert, ’t Wiejes Cabaret, Wilfried Finkers, 3koteboebo, Gaît (Gerard van der Weegh) en de nieuwe cabaretformatie 3ten bestaande uit Frank Swartjes, Henk Kemper en Peter Smit. De avond wordt muzikaal ondersteund door Rosalie Meijer en band.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.