lezing symboliek bloemen in schilderkunst

Kunsthistorica Malou te Wierik heeft donderdag 3 september een lezing over de symbolische betekenis van bloemen en planten in de schilderkunst. Ze neemt je aan de hand van voorbeelden van belangrijke kunstwerken uit de geschiedenis van de schilderkunst mee op reis. Je kijk op kunst wordt aangescherpt, veranderd, bijgesteld en wellicht bevestigd. Als leidraad voor deze lezing wordt de symboliek in de schilderkunst genomen.

Malou te Wierik heeft kunsten, cultuur en media gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen waarbij zij zich specialiseerde in kunstgeschiedenis. Vanaf 2011 geeft zij lezingen over diverse onderwerpen uit de kunstgeschiedenis.

De lezing is bij Atelier Gerard te Wierik, Domineeskamp 12b in Raalte (middengedeelte Bloemen Korbeld) en de ingang is de deur in de houten schutting, doorgang Domineeskamp-Grotestraat. De lezing begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro, inclusief koffie/thee. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij atelier Gerard te Wierik en bij Bloemen Korbeld.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@gerardtewierik.nl of kijken op staging2.gerardtewierik.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.