Home / archiefcentraal / lessen muziekschool salland weer van start

lessen muziekschool salland weer van start

Het nieuwe lesseizoen van Muziekschool Salland Coöperatie U.A. gaat begin september weer van start. De vanuit het Annahuis in Raalte opererende muziekschool bestaat nu uit zeven muziekdocenten: Jesse Oosterwechel (zang/gitaar/solfège), Bas van den Toren (gitaar, basgitaar en algemene muziekleer), Miranda Temmink (keyboard en piano), Arjan Eek (klarinet en saxofoon), Henk Heuver (drums), Jim Zwinselman (elektrische gitaar) en Marije Beijer (begeleiding van musicalgroepen Pats en Splash; muziek, spel en beweging voor groep 3; basiscursus muziek voor groep 4 en blokfluitles).

De docenten verzorgen eventueel ook workshops op maat op locatie (zoals scholen). Ze houden bovendien begin oktober een gezamenlijke open week, waarbij iedereen vrijblijvend kennis kan maken met de mogelijkheden. Daarover volgt later meer nieuws (of houd de facebookpagina van de muziekschool in de gaten). Voor meer informatie kun je terecht bij info@muziekschool-salland.nl, 0625595414 of kijk op www.muziekschool-salland.nl

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.