laing elfde tussen internationaal geweld

Motorcrosser Heiki Laing is zondag in Markelo elfde geworden in de klasse ONK MX1. De Haarlenaar hield op zijn standaard Kawasaki de Sallandse eer hoog tussen het internationale geweld en de veel snellere fabrieksmotoren. Een prestatie van jewelste.

Laing werd in de kwalificatie negende. In de eerste heat passeerde hij de finish als elfde. Tijdens de tweede heat zakte hij door een defect in het startsysteem terug naar de zeventiende plek. Uiteindelijk wist hij zich terug te knokken tot de twaalfde plek. Op die positie werd hij ook afgevlagd. Hij eindigde elfde in het eindklassement.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.