kopers blinde kavel genieten tussen koeien

. Dit jaar bestond deze kavel uit dit bijzondere diner bij Limousin-Oost.

Vleesveehouder en topkok Harry Boomkamp van Landgoed Vleesveeboerderij Erve Elferman (staging2.boergondisch.nl) was bereid gevonden om de gasten van heerlijke gerechten te voorzien, vergezeld van een uitgebreide toelichting omtrent de herkomst van de producten.

Vanuit een keuken, opgetrokken uit strobalen en voorzien van onder andere een Green Egg BBQ, kregen de gasten een uitgebreid vijfgangenmenu voorgeschoteld, met daarin streekproducten en uiteraard eigen puur natuur Limousin-vlees, alles volgens eigen recept.

“De locatie, het fantastische diner en de perfecte weersomstandigheden hebben gezorgd voor een echt heerlijke en unieke avond. Puur genieten. Een tevreden koe en een tevreden gast, maken een tevreden boer”, laat Kees Hietberg van Limousin-Oost (staging2.limousin-oost.nl) weten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.