Home / archiefcentraal / koor nobiz zoekt zangers en zangeressen

koor nobiz zoekt zangers en zangeressen

Zangkoor Nobiz is op zoek naar zangers en zangeressen voor hun kerst-projectkoor. Heb je altijd al eens in een koor willen zingen, maar wil je je niet voor een heel seizoen vastleggen? Of zing je al in een koor en vind je het leuk om eens in de keuken van een ander koor te kijken? Nobiz biedt de mogelijkheid om op projectbasis mee te komen doen.

De repetities voor het kerstconcert medewerking van lokale muziekverenigingen en diverse solisten op dinsdagavond 23 december beginnen 2 september. Er wordt wekelijks gerepeteerd op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Spiegelzaal van het Holstohus in Olst, samen met de vaste leden van het koor. Deelname is gratis.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan voor het kerst-projectkoor via zangkoornobiz@gmail.com. Of kom gewoon langs op een repetitieavond. Nog vragen? Bel dan gerust met voorzitter Jan Schakelaar (0651154506). Kijk voor meer informatie over Nobiz op www.zangkoornobiz.nl

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.