Home / archiefcentraal / kom proeven aan theater in raalte

kom proeven aan theater in raalte

Theatergroep ‘een plekje op het podium’, onder leiding van Annette Kiekebosch, gaat weer een jaar aan de slag met allerlei onderdelen uit de theaterwereld. Zo gaat de groep toneelspelen: ‘leef je in’ en ‘leef je uit’. De leden gaan elkaar schminken, fotograferen, filmen, hoe doe je dat?

De groep gaat op ontdekkingsreis. Hoe sta je eigenlijk, hoe kan je bewegen, in stilte en op muziek? Waarvoor en op welke manier kan je je stem gebruiken? Welke manier van vertellen past bij jou? Hoe voelt het om met een masker op te spelen of met een pop? Hoe wil je dat jouw speelfiguur of pop er uit ziet, hoe maak je die?

Toneel spelen, dansen, vertellen, zingen, bewegen, decor maken, filmen, schminken. Lijkt je dat wel leuk om te doen of weet je niet of dat bij je past, maar heb je wel zin om dat uit te proberen? Dat kan in de maand september. Dinsdag 1, 8, 15 en 22 september van half zeven tot half acht. Alle leeftijden zijn welkom. Op 29 september wordt de groep gevormd en eventueel gesplitst in leeftijdsgroepen.

Wil je meedoen, heb je vragen? Stuur uiterlijk 29 augustus een mail naar a.amrakkvdx@home.nl of bel naar 06-30770240.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.