Home / archiefcentraal / koffiecorner marienheem geopend

koffiecorner marienheem geopend

Koffiecorner Mariënheem bij bakkerij De Parabool is zaterdag officieel geopend. Na enkele toespraken werd de opening verricht door medewerkers van de buurtwinkel De Parabool. De ontmoetingsplek heeft de naam koffiecorner gekregen en bestaat uit een voor iedereen toegankelijke serre met terras, naast de buurtwinkel van de Parabool en de jeu de boules baan.

De koffiecorner is toegankelijk tijdens de openingstijden van de buurtwinkel en de cliënten van de Parabool zorgen voor het schoon houden van de serre en het terras. Tijdens openingstijden kan je straks terecht voor een kopje koffie en het lezen van de krant. Ook komt er in de serre een uitgiftepunt van de bibliotheek. Hier kan je boeken bestellen, ophalen en weer inleveren.

De bouw van de koffiecorner is mogelijk gemaakt met dank aan vele vrijwilligers, de gemeente Raalte, de Provincie Overijssel, Het Rabobank Coöperatiefonds, Hart van Salland (Rabobank), Salland Wonen, Kern met Pit: Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij en Arcadis, Erik Nijboer Bouwplancoördinatie, Bouw- en Klussenbedrijf Evers, Visser Fourage, Wilfried Akkersdijk (Welkoop Raalte) en het Plaatselijk Belang Mariënheem.

Kijk op www.marienheemonline.nl voor meer foto’s en een video.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.