Home / archiefcentraal / knvb verbiedt oefenduel eagles

knvb verbiedt oefenduel eagles

Het oefenduel dat Go Ahead Eagles vanmiddag zou spelen tegen El Dhafra, gaat niet door. De wedstrijd was niet officieel aangemeld bij de KNVB en dus zet de bond een streep door de ontmoeting. Bij aanmelding dient de club €4.000 over te maken aan de KNVB en dat is niet gebeurd, meldt Omroep Nijkerk.

In plaats daarvan speelt Go Ahead Eagles vanavond tegen tweedeklasser VIOS uit Vaassen. Die ploeg zou aanvankelijk de tegenstander zijn van Jong Go Ahead, maar dat duel komt te vervallen. Maandag spelen de Eagles de eerste competitiewedstrijd, uit tegen Jong PSV.

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.