kids timmeren er lustig op los

Nog een halve dag en dan zit het er weer op. Houtdorp in Raalte. De afgelopen dagen hebben de kinderen zich op het grasveld naast de Pauluskerk uitstekend vermaakt. Donderdagmiddag om 14.30 uur komt er een einde aan houtdorp Paulus met een heus winkelcentrum.

Op deze laatste, zonovergoten, dag wordt het houtfestijn traditioneel feestelijk afgesloten. Dit jaar met een officiële opening van het Paulus winkelcentrum. Alle 225 timmerhelden, maar ook ouders, vriendjes, vriendinnetjes en familie zijn welkom.

Het houtdorp is dit jaar weer goed verlopen dankzij de vele vrijwilligers en goede organisatie. Natuurlijk hebben ook alle sponsoren door het leveren van onder andere hout en spijkers hun bijdrage geleverd.

In alle houtdorpwinkels wordt er vol op gehandeld met spijkers. Op de laatste dag is er tussen de middag patat met knakworst voor alle kinderen waarna de feestelijke afsluiting plaatsvindt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.