Home / archiefcentraal / kansloze bekernederlagen rohda en heino

kansloze bekernederlagen rohda en heino

Rohda Raalte en Heino hebben zaterdag een flinke draai om de oren gehad. De Raaltenaren verloren ‘s avonds met 0-5 van Oranje Nassau, een eersteklasser uit Groningen. Eerder op de dag had Heino niets in te brengen tegen Berkum. In Zwolle eindigde het in maar liefst 6-1. Voor beide ploegen was het de eerste bekerwedstrijd van het seizoen.

Dinsdag mogen Heino en Rohda proberen om in hun tweede bekerwedstrijd beter voor de dag te komen. De Raaltenaren gaan dan op bezoek bij De Zweef, terwijl Heino het in eigen huis opneemt tegen Germanicus.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.