kaartverkoop youp van t hek bijna van start

Op zaterdag 12 september gaat bij het HOFtheater om 10.00 uur de kaartverkoop van start voor de voorstelling van Youp van ’t Hek. De cabaretier komt op donderdag 22 oktober naar Raalte met de try-out van zijn voorstelling ‘Licht’. De helft van de kaarten voor zijn voorstelling is tijdens de voorverkoop al verkocht aan HOFgenoten. De andere helft wordt op 12 september aan de deur verkocht.

Youp van ’t Hek

Negen jaar geleden was de laatste keer dat Youp van ‘t Hek in Raalte op het podium stond. Het werd dan ook de hoogste tijd dat deze doorgewinterde cabaretier het Carré van het Oosten weer eens komt bezoeken. Het HOFtheater is dan ook heel erg blij Youp dit seizoen te mogen verwelkomen.

Voorstelling ‘Licht’ (try-out)

De nieuwe voorstelling van Youp van ’t Hek heet ‘Licht’. ‘De grote zaken in een ander licht zetten en ze van hun zwaarte ontdoen. Dat is mijn werk’, zegt Youp regelmatig. ‘Daarvoor ben ik op de wereld.’ Al meer dan dertig jaar doet hij dat met veel plezier voor volle zalen. Nu gaat hij weer de boer op en het heet niet heel eigentijds Youp Light, maar gewoon Licht. Zelden dekte een titel zo goed de lading.

Kaartverkoop

Om iedereen een kans te geven kaartjes te kopen voor zijn voorstelling gaat de kaartverkoop voor Youp van ‘t Hek anders dan bij de andere voorstellingen in het HOFtheater. De helft van de kaarten is in de voorverkoop middels loting verkocht aan HOFgenoten. De andere helft van de kaarten wordt op zaterdag 12 september vanaf 10 uur aan de kassa van het HOFtheater verkocht. Hierbij moeten mensen fysiek naar de kassa komen. Er wordt op volgorde van binnenkomst verkocht (max 2 kaarten per persoon). Om alles die ochtend in goede banen te leiden is directeur Jos van den Born zelf aanwezig. Daarnaast staat de koffie en thee klaar.

De voorstelling van Youp van ’t Hek vindt plaats op donderdag 22 oktober om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,00 (max 2 kaarten per persoon). Kijk voor meer informatie op staging2.hofinsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.