jonkvrouwen op daggie old heino

Het ‘Songs van Toen Koor’ de Jonkvrouwen uit Zwolle trad op tijdens Daggie Old Heino. Dat gebeurde bij de stand van de Open Muziekestafette Heino.De promotie van dit grootse muziekevenement met maar liefst 56 optreden is zo uit de startblokken geschoten.

Om 11.00 en 12.30 uur traden de Jonkvrouwen. De instrumentale ondersteuning bestond uit Gerie Vernhout accordeon, Herna Zielman accordeon, Jan Teule bas en Jan Meijer drums. Vele songs van toen passeerden de revue. Tijdens de optredens steeg de temperatuur behoorlijk. Het was warm in de Dorpstraat te Heino.

De optredens werden verzorgd in het kader van de vijfde Open Muziekestafette Heino die zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 2 oktober en zaterdag 3 oktober.

Of er een zesde komt in Heino? Het is nog maar de vraag. Er heeft zich nog niemand gemeld om eventueel het stokje over te nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.