jonkvrouwen bij stand open muziekestafette

Het Songs van Toen Koor de Jonkvrouwen verzorgt zaterdag 22 augustus tijdens Daggie Old Heino twee korte optredens als extratje bij de stand van de Open Muziekestafette Heino. De stichting wil de muziekestafette op 2 en 3 oktober extra promoten.

Het Songs van Toen Koor de Jonkvrouwen uit Zwolle onder leiding van Heinoër Flip Jonkman verzorgt om 11.00 uur en om 12.30 uur een akoestisch optreden bij de stand. Daar tussen in zingt Heino Vocaal om 11.40 uur tot 12.00 uur in de Hervormde Kerk. Zowel de stand van de Open Muziekestafette Heino als die van Heino Vocaal is aan de Dorpstraat dichtbij de Brinkweg.

Het volledige programma met tijden is bij de stand van de Open Muziekestafette te verkrijgen en via staging2.muziekestafette.vanwifferen.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.