jong eagles start seizoen met zege op nac

De beloften van Go Ahead Eagles zijn het nieuwe seizoen met een prima overwinning begonnen. Jong NAC Breda werd op het veld van SC Wesepe met 2-0 verslagen. Orhan Dzepar en Mohamed Hamdaoui waren de doelpuntenmakers.

Jong GA Eagles zit in een poule met de beloften van Excelsior, Fortuna Sittard, Roda JC, NEC, FC Dordrecht en NAC. In december komt de competitie ten einde, waarna wordt bepaald welke ploeg naar welke vervolgcompetitie gaat.

Stand:

1. Jong Excelsior 1w 3p

2. Jong Go Ahead Eagles 1w 3p

3. Jong Fortuna Sittard 1w 3p

4. Jong Roda JC 0w 0p

5. Jong NEC 1w 0p

6. Jong FC Dordrecht 1w 0p

7. Jong NAC Breda 1w 0p

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.