in de maat van start met nieuwe dirigent

Ouderenkoor In de Maat start op woensdag 2 september onder leiding van de nieuwe dirigent Joan Jonkman. Het koor hoopt daarbij ook nieuwe leden te kunnen begroeten. De repetities vinden plaats op de woensdagmorgen.

Flip Jonkman was maar liefst 19 jaar dirigent van In de Maat. Er werd indertijd gestart in Bejaardenhuis De Maat onder leiding van Hetty Floors. Na ongeveer vijf jaar kwam Flip Jonkman en nu anno 2015 blijft het in de familie, Joan Jonkman – woonachtig in Zwolle – wordt de nieuwe dirigent. De repetities op de woensdagmorgen vangen aan om 10.15 u. en duren tot 11.30 u. in de Herenbrink van Het Wooldhuis aan de Paalweg in Heino.

Het koor heeft door de jaren heen mooie successen behaald tijdens landelijke zangconcoursen in Gorssel. Ook werkt het koor ieder jaar mee aan de 4 mei herdenking. Bij oecumenische kerkdiensten laat het ouderenkoor zich ook dikwijls horen en de kerstviering in Het Kerkhuus is traditie. Tijdens de komende 5e Open Muziekestafette Heino (2/3 oktober) verzorgt In de Maat samen met het Ourderenkoor Herfstklanken uit Lemelerveld op de zaterdagmiddag een gezamenlijk optreden.

In de Maat hoopt dat er onder leiding dirigent Joan Jonkman nieuwe leden de stap zullen maken. Voor informatie kun je terecht bij de voorzitter Jo Lucas. 0572-391456.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.