in beeld nk autocross in haarle

Op het terrein van de familie Bentert aan de Molenweg 22 in Haarle werd zaterdag de vijfde ronde van het Europ Veka Nederlands Kampioenschap Autocross gehouden. Het publiek kreeg spectaculaire races voorgeschoteld en genoot dan ook met volle teugen.

De wedstrijd begon om 9.30 uur en in de finale stond ook de lokale coureur Peter Cents uit Haarle aan de start. In deze thuiswedstrijd werd hij door de man met de zwart witte vlag afgevlagd op een 8e plek.

Zondag is er een Ramo & Twente cup wedstrijd. De verwachting is dat dit een minstens net zo’n groot spektakel wordt als het NK van vandaag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.